Şanlıurfa’da Yepyeni Ofisimize Taşındık

Şanlıurfa’nın merkezinde, kolay ulaşabilir ve samimi bir atmosfere sahip yepyeni ofisimize taşındık ve tüm hazırlıklar titizlikle tamamlandı!

Yepyeni ofisimizde her şey hazır! 30 kişilik konforlu konferans salonu ile birlikte, personel odası dört kişiye kadar rahatlıkla kullanılabilecek şekilde düzenlendi.

Karşılama salonumuzda projemizle ilgili broşürleri incelerken soluklanabileceğiniz bir alan sizi bekliyor! Toplantı odamız her türlü toplantı için donanımlı, büyük mutfağımız ise etkinliklerde ve eğitimlerde lezzetli atıştırmalıklar sunmak için hazır. Yeni ofisimizde de yine bilgisayar ve internet erişimi kısıtlı olan ya da olmayan girişimcilerin kullanımına açık ortak bir çalışma alanımız var.

Çocuk odamızda ise bebekler ve küçük çocuklar için özel bir alan oluşturduk; rahat uyuyabilecekleri ve keyifli vakit geçirebilecekleri bir yer!

Bu merkezin, herkes için faydalı bir destek noktası olmasını ve Şanlıurfa’daki girişimciler için sürekli bir buluşma noktası haline gelmesini dört gözle bekliyoruz!

Comments are closed.