İGE-İ Antalya Muratpaşa Çalıştayı Yapıldı

İGE-İ (İnsani Gelişme Endeksi – İlçeler) çalışması sonuçları doğrultusunda, ilçeler/belediyeler özelinde daha iyi insani gelişme için çözümlerin tartışıldığı Antalya Muratpaşa Belediyesi Çalıştayı geniş bir katılımla 28 Ekim 2017’de  yapıldı.

 

Çalıştayda, İNGEV hakkında bilgilendirmenin ardından İGE-İ sonuçları, Muratpaşa özelinde sunuldu. Sunuş sonrasında İGE-İ sonuçları uyarınca ilçe/belediye özelinde aksiyon alınması gereken alanlarda masa tartışmaları yapılarak “Fikir Tepsisi”nda öneriler toplandı. İNGEV Danışma Kurulu Üyesi Binnur Çakır ve Prof. Dr. Murat Şeker’in çalıştay sunumlarını gerçekleştirdiği toplantıya, Muratpaşa Belediye Başkanı Av. Ümit Uysal, belediye daire başkanları ve danışmanları katıldı.

 

Bunun yanısıra, İNGEV’in 2017 yılının başında yayınladığı İGE-İ (İnsani Gelişme Endeksi-İlçeler) çalışmasına göre “Sosyal Kapsama” ödülüne layık görülen Muratpaşa Belediyesi’ne ödülü takdim edildi.

 

Çalıştay sonrasında, aksiyon önerisi olarak geliştirilen fikirler gruplanıyor ve “Ele Al”- “Öne Çıkar”- “Geliştir-Koru” olarak gruplanarak raporlanıyor.

Çalıştaydan fotoğraflar:

Muratpaşa Çalıştay-6 Muratpaşa Çalıştay-5 Muratpaşa Çalıştay-4 Muratpaşa Çalıştay-3Muratpaşa Çalıştay-7Muratpaşa Çalıştay-8Muratpaşa Çalıştay-2Muratpaşa Çalıştay-1İGE-İ Antalya Muratpaşa Çalıştayı

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *