Düşük Gelirli Ev Kadınlarını İş ve Gelir Sahibi Yapma Projesi Tüm Hızıyla Devam Ediyor

İNGEV’in koordinasyonunda, özel sektörün önde gelen firmalarından biri ile Maltepe Belediyesi’nin değerli işbirliğinde, düşük gelirli ev kadınlarını iş ve gelir sahibi yapma projesi yürütüyoruz!

Peki bu proje hangi aşamalardan oluştu? Maltepe Belediyesi’nde yaşayan düşük gelirli 18 ev kadını, ev ziyaretleriyle seçildi. Maltepe Belediyesi’nin değerli katkıları ile Altıntepe Girişimcilik mutfağında, hijyen, yemek hazırlama ve pişirme odaklı eğitim, ev kadınlarına profesyonel eğitimciler tarafından verildi.  Aynı zamanda Maltepe Belediyesi’nde bulunan, projemize katılmak isteyen sosyal sorumluluk sahibi gönüllü restoranlar belirlendi.

Ev hanımlarımız, eğitim sonunda hak kazandıkları Halk Eğitim sertifikası ile anlaşmalı restoranlara evlerinden yemek yapıp satma imkanını bulacaklar.

Bu sayede Maltepeli ev hanımlarımız, evlerinde yemek pişirerek cep harçlıklarını çıkarabilecek ve hane halkı bütçelerine de katkıda bulunabilecekler.

Düşük-Gelirli-Ev-Kadınlarını-İş-ve-Gelir-Sahibi-Yapma-Projesi-1 Düşük-Gelirli-Ev-Kadınlarını-İş-ve-Gelir-Sahibi-Yapma-Projesi-2Düşük-Gelirli-Ev-Kadınlarını-İş-ve-Gelir-Sahibi-Yapma-Projesi-3Düşük-Gelirli-Ev-Kadınlarını-İş-ve-Gelir-Sahibi-Yapma-Projesi-4

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *