İNGEV GDM Portal Yayında

Girişimcilik ve istihdam konusunda kendisini geliştirmek isteyen herkese, özellikle de dezavantajlı gruplara ücretsiz hizmet sunuluyor.

İNGEV GDM portal 38 eğitim videosu, çok popüler olan “Renan’la Cheklist” girişimcilik serisi, pazarlama planı, büyüme planı, fiyatlama planı, iletişim planı gibi hazır şablonları ile yayında.

  • Girişimcilik ve istihdam konusunda kendisini geliştirmek isteyen herkese özellikle kadınlar, yeşil dönüşüme destek verenler, engelli bireyler, mülteciler gibi dezavantajlı gruplara ücretsiz hizmet sunuluyor.
  • Portalda Türkçe, Arapça ve İngilizce olarak 3 farklı dilde içeriklere ulaşmak mümkün.
  • İNGEV GDM ayrıca her ay düzenlenecek webinarlar, workshoplar ve saha aktiviteleri ile girişimcilerin ve iş bulma kapasitesini artırmak isteyenlerin yanında olacak.

Vural Çakır – İNGEV Başkanı: “Özellikle hassas grupların daha iyi hayat şartlarına ulaşması İNGEV’in öncelikli misyonu. Yoğun bir çalışma ve yılların deneyimi ve emeği ile hazırlanan kendin öğren sistemini kullanıma sunmaktan mutluyuz. İNGEV GDM önümüzdeki aylarda çeşitli canlı aktivitelerle de kullanıcıların daha iyi koşullara ulaşmasına destek olacak.”

Renan Burduroğlu – İNGEV Üst Kurul Üyesi ve Proje Sponsoru:  “İNGEV GDM’de yer alan eğitimlerin en önemli özelliği pazar pratiklerini en güncel şekilde yansıtması. Böylece günlük hayata uygulanma şansının artması. Dil seçenekleri de özellikle zor koşullardaki hiç kimseyi dışarıda bırakmamayı amaçlayan kapsayıcılık ilkemizi yansıtıyor.”

İNGEV GDM PORTAL LANSMANINA DAVETLİSİNİZ!

17 Temmuz 2024 Çarşamba
14.00 – 15.30

Portal Lansman Programı ve Kayıt için Tıklayınız.

Comments are closed.