İNGEV’den Dijital İş Fuarı

İNGEV kırılgan toplum kesimlerini destekleme çalışmalarını yeni bir açılımla güçlendirerek İNGEV Dijital Fuar (İNGEV d – FAIRs) etkinlik zincirini başlatıyor. İlk dijital fuar, 12-15 Eylül 2020 tarihlerinde gerçekleşecek ve Suriyeliler tarafından kurulan KOBİ’leri kapsayacak.

Fuar bünyesinde çeşitli seminerler, paneller, iş buluşmaları ve eğlence etkinlikleri de yer alıyor.

Üç dilde gerçekleşecek İNGEV d – FAIRs, Arapça konuşulan ülkelere yönelik ihracat başta olmak üzere, Suriyeli KOBİ’lerin iş olanaklarını artırmalarını ve Türkiye ekonomisine katkılarının güçlenmesini hedefliyor. Ayrıca, Suriyeli KOBİ’lerin ulusal ve uluslararası pazarlara açılabilmelerine, iş ortaklıkları kurarak büyümelerine katkıda bulunmaya, bunun yanı sıra toplumsal faydayı artıracak imkanlar yaratmaya odaklanıyor.

İNGEV,  d-FAIRs için birçok ülkede dijital fuar operasyon hizmetlerini veren alanının öncü kuruluşu Endless Fairs ile iş birliği yaptı.

İki kuruluş da özellikle kırılgan toplum kesimlerinin desteklenmesini amaçlayan fuar etkinliklerini seri halde devam ettirmeyi amaçlıyorlar. İNGEV d-FAIRs operasyonlarını Soydan Cengiz yönetiyor.

Daha fazla bilgi için : https://www.ingev-dfairs.org/

Comments are closed.