İNGEV GDM’de Covid-19 Salgını ve Sonrası

İNGEV GDM girişimcilerin iş fikirlerini hayata geçirmeleri, mevcut işletmelerinin kapasitesini artırmaları ve büyümelerini desteklemek amacı ile farklı hizmetler sunmaya devam ediyor.

Covid-19 “Evde Kal” dönemi ve sonrası, çalışanlarımızın ve İNGEV GDM yararlanıcılarımızın güvenliğini sağlamak ve hizmet sürekliliğimizi de güvence altına almak için kurduğumuz online hizmet altyapısı ile Girişimcilik Destek Hattımız ve Girişimcilik Destek Merkezimiz çalışmalarını dur duraksız sürdürüyor.

Arapça Destek Hattımız bu dönemde 1200’ün üzerinde çağrı cevaplayarak girişimcilerin hukuk, finans, istihdam, teşvikler alanında sorularını cevapladı. Bu dönemde 250’nin üzerinde girişimciye iş etkisi yaratmak amacı ile iş fikri geliştirme, iş planı ve pazarlama planı hazırlama, marka konumlandırma, satış, dağıtım, kanal yönetimi, fiyatlandırma gibi farklı alanlarda danışmanlık hizmeti sunduk. Girişimcilere iş hukuku, şirket kayıt işlemleri, finansal planlama, vergi sistemleri ve Covid- 19 dönenimde teşvikler hakkında birebir bilgilendirme yapıldı.

Bilgi ve iletişim teknolojileri, yaratıcı endüstriler, imalat, tekstil, inşaat, gıda sektörlerinde 25 şirketin kuruluşu gerçekleştirildi ve bu şirketlere muhasebe ve çalışma izni desteği veriliyor.

Kuruluşunu gerçekleştirdiğimiz, pazara girişini ve büyümesini desteklediğimiz şirketler yurtiçi ve yurtdışı satışlarını büyütürken, Türkiye ekonomisine katkı sağlamaya devam ediyorlar.

Comments are closed.